Å planlegge gir forutsigbarhet


Hvorfor skal du planlegge?

En av de aller viktigste tingen jeg ønsker at mine deltakere skal gjøre for seg selv, det er å planlegge hvordan uka skal se ut. I en hektisk hverdag er det ikke alltid så lett å prioritere hva som er viktig, hva familien skal spise og hva du selv skal få gjort.

Det å ha en plan gjør at du slipper å løper rundt med en liste av ting du hele tiden utsetter. Sett av 30 minutter 1 kveld i uka, få oversikt over hva du må gjøre, når du skal handle hva du skal handle og hva du/dere skal spise gjennom hele uka. 

Da vil du ikke behøve å gå i overveldethet eller være forvirret. Du vet hva du skal gjøre og hvordan. Fordelen med dette er at du får mer overskudd og vil garantert gi deg bedre humør.

Leve impuslivt og i flyt

Mange sier til meg at de liker å leve impulsivt og i flyt, men det er bare hjernen som ikke vil endre gamle metoder. For å klare å virkelig sette deg ned og planlegge, så må du se gevinsten av det. Hvis du er helt ærlig, er det da bedre med brannslukking opp til flere ganger i uken eller har du lyst til å ha oversikt over hva du skal gjøre?

Det er ikke flyt å brannslukke. Flyt er når du vet hvordan uka ser ut og du gjør det og beholder roen og humøret, har overskudd til å være impulsiv senere fordi du har tid til overs.

Mine deltakere planlegger sin uke. De som følger planen får best resultater i alle deler av livet.

Er du ute etter å endre dine vaner eller gå ned i vekt? Bestill en gratis samtale med meg så kan vi se hvordan jeg kan best hjelpe deg!

Handlekurv