Det viktigste er ikke hva jeg veier, men den jeg har blitt på veien

Det er hvem jeg har blitt

PS! Genserne passet med 1 års tid i mellom den store og den lille.

Eieren av disse genserene sier: "Min forståelse om min vekt har sittet mellom ørene!"

Hun vet at den jobben hun har gjort for vektreduksjon har hun gjort for siste gang. Klær i store størrelser er donert bort, bortsett fra denne Mariusgenseren som hun brukte da hun startet sin vektreise hos meg. Frem vokste en kvinne som ikke lenger kler seg i overvekt for å gjemme seg, men som er selvsikker og trygg.

En av de vanligste kommentarene jeg hører etter at mine deltakere har gått gjennom programmet mitt er; det er ikke hva jeg veier som er det viktigste, men hvem jeg har blitt på veien til det jeg vil veie.

Dypere forståelse av seg selv

Det er musikk i mine ører. Jeg elsker å høre folk fortelle om hvordan de har vokst gjennom den tiden de har gått hos meg.  Når de kommer til en dypere forståelse av hvem de er, hva de er i stand til og at de kan klare akkurat det de vil, bare de vil det nok, er en veldig verdifullt innsikt.

Vekt- og lifecoach

Jeg er vekt- og lifecoach, har bachelor i ernæring og har 6 års erfaring med livsstilsendring. Man skulle tro at jeg er veldig opptatt av hva folk veier. Det er jeg ikke. Jeg tenker ikke på hva folk veier, det er ikke min business. Ikke før du gjør det til min business. Da vil jeg hjelpe deg til å nå den vekten du vil ha. Veien dit skal du gå selv, men jeg er der og støtter deg og hjelper deg til å se ditt potensiale. Du velger selv det tallet du vil veie. Du velger også selv hvordan du vil spise, jeg viser deg hva som gjør at vi går opp i vekt, hva som gjør at vi ikke klarer å holde vekten og hva du kan gjøre nå. Hvis du vil endrer du fordi du har økt kunnskap om ernæring, om hjernen og hva du er i stand til.

Veien til din naturlige vekt i et 12-ukers vektreduksjonsprogram

Det er veldig vanlig å ikke vite hva som skal gi deg din naturlige vekt. Hvis du er en som har prøvd gang på gang å gå ned i vekt og bare går opp igjen, kan dette programmet være akkurat det du trenger for å eie din vekt. Hvis du vil gjøre det til min business å hjelpe deg, så har jeg et 12-ukers vektreduksjonsprogram som vil ta deg i riktig retning. Du har i den tiden 12 møter med meg - du lærer - du coaches - du endrer.

Gratis samtale

Vil du også kjenne på at det er ikke vekten som er det viktige, men den du blir i prosessen, trykk på knappen og book din gratis samtale nå.

Handlekurv