Elskelig

Hva tror du om deg selv? 

Å jobbe med vektreduksjon gjør en oppmerksom på mange menneskers tanker om seg selv. Noen har sterk og god selvfølelse, selvbilde, selvinnsikt og selvtillit, noen har variasjoner av dette og noen mangler mye. Ulike livshendelser kan ha gjort en person usikker på om de er elskelige. Kan noen i det hele tatt elske meg slik som jeg er osv. Økt vekt har ofte en sammenheng med hvordan de ser seg selv. Som om vekten beskytter mot nettopp det å være elskelig.

Man tror kanskje at bare jeg er tynn, så er jeg elskelig. Bare ditt eller datt, så er jeg elskelig. Sånn er det nødvendigvis ikke.

Er du elskelig?

Visste du at du er 100 % elskelig? Uansett hva du måtte tenke om deg selv, så er du det.

Du trenger ikke å gjøre noe annerledes eller være annerledes for å bli elsket mer. Om du er elsket handler ikke om deg. Det handler om den personen som elsker deg. Din elskelighet handler om  den andre personens evne til å elske deg og ikke omvendt. 

Fikk du feil barndom?

Mange sier at de fikk feil barndom. At foreldrene ikke elsket dem. Det betyr ikke at du ikke er elskelig, bare at de ikke hadde kapasitet i seg selv til å elske. Din elskelighet er absolutt. Hvis du ikke elsker dine foreldre, så er det en refleksjon av deg, ikke dem. 

Hvis du er elsket enormt av noen, så er det det denne personens kjærlighet til deg. Ikke deg. Du er så elskelig som den personens evne til å elske deg. Det eneste som kan endre hvor mye noen elsker deg er deres evne, vilje og kapasitet til å elske. Så slapp av. Du er så elskelig som du noen gang kommer til å være. Uendelig elskelig. Det har du alltid vært. 

Ønsker du å jobbe med ditt selvbilde, bestill din gratis samtale i dag.

Handlekurv