Du må bli nummer 1

Har ikke tid til seg selv

Alle de flotte kvinnene jeg har hjulpet gjennom de siste 6 årene til en lavere vekt, har på en eller annen måte kommunisert at de ikke har hatt tid til seg selv og derfor har det gått galt. De har ikke tid til å planlegge måltider, til å føle sine følelser, til å trene. Det er jo helt forferdelig. De glemmer at du kan ikke helle kjærlighet ut av en tom kanne.

Høste belønning

De som er vanskelig med dette er at å gi av seg selv til andre på egen bekostning kan være å høste belønning fra omverdenen. Alle synes du er så flink og en som sier ja til alt, og det er du, men på innsiden, så sulter du etter din egen oppmerksomhet. Dette er en av de store grunnene til at vi går opp i vekt. Vi prøver å få vår egen oppmerksomhet. Den aller viktigste personen til å ta vare på deg er deg. Sånn er det. Hvis du ikke er ved god helse, så vil du jo ikke kunne hjelpe noen. 

Det beste ettermæle noen kan gi sine barn er å være et eksempel på en person som har levd livet sitt godt. De hører sikkert på det du sier, men de vil gjøre det du gjør. Hvis du ber dem om ta vare på seg selv, men ikke gjør det selv, hva slags melding er det du egentlig sender?

Prioriter deg selv!

Bli nummer en og prioriter deg selv. Ofre aldri sunt kosthold, trening, din emosjonelle helse for noen andre…… aldri. Alle som trenger deg, trenger at du er ved god helse også for at du skal være tilgjengelig også.

Én gang i livet ønsket jeg at jeg ikke hadde god helse fordi jeg levde ikke det livet jeg ønsket meg. Jeg var så sliten hele tiden at jeg ønsket meg noen fridager, som jeg kun kunne få ved å være syk. Jeg ble syk. Pass på hva du ber om. Du får det. Bare at det var ikke noe stas å være syk heller. Fikk bare noe annet å bekymre meg om.

Så ved å ta vare på deg selv, heller enn å bli syk, gjør at du får så mye ekstra energi til å hjelpe andre også, uten at det koster. Det bare gir verdi i eget og andres liv. Så ta tak i ditt liv og planlegg og vær tydelig på at du er første prioritet hver gang. 

Trenger du hjelp til hvordan du blir din største ressurs og få tid til deg selv, bestill din gratis samtale ved å trykke på knappen

Handlekurv