“Vektreduksjonsprogram For Kvinner I Overgangsalderen - Nå Også Som Selvstudium!

Få større forståelse av hva du kan få til ved å se videoen med Nina Aas

Lær hvordan du kan nå fantastiske resultater med dette programmet du også, for varig vektreduksjon...

Early Bird pris stenger 12. juni 2023

07
Days
11
Hours
30
Minutes
47
Seconds

Synes du det er vanskelig å gå ned i vekt etter du kom i overgangsalderen?

Både jeg og de aller fleste som har gått hos meg, har slitt med å gå ned i vekt, finne god informasjon som hjelper, og klare å gjøre det selv.

Symptomer, i tillegg til økt vekt, er overgangsplager som hetetokter, slitenhet, dårlig eller variabel søvnkvalitet, hjernetåke, nærtagenhet og varierende energinivå.

Når du har det slik over tid og samtidig som vekten bare øker, er det ikke rart du føler du er i ferd med å miste besinnelsen. Det som gjerne skjer er at du spiser mer og feil, øker alkoholinntaket og synker ned i sofaen, fremfor det du vet er løsningen. 

Mye av problemet er at du ikke kjenner deg selv igjen, sliter med å akseptere hvordan det har blitt og ikke får den hjelpen som du så sårt trenger. 

Kanskje tenker du at det er håpløst, jeg må bare finne meg i at jeg ikke kommer til å gå ned i vekt. Overraskende mange tenker slik.

Jeg kan trøste deg med at du er ikke alene i å kjenne på det slik. 

Scaling Down - livsstilsprogram for kvinner i overgangsalderen

Gjennom 18 uker vil du lære hvordan tenke og gjøre for å klare å gå ned I vekt.

Du lærer masse om:

 • kost 
 • ernæring
 • vektreduksjon
 • hva og hvorfor du spiser
 • deg selv
 • hvordan nå målet ditt 
 • hormoner som påvirker overgangsalderen
 • smart trening
 • forståelse av hva som påvirker hetetokter og andre plager
 • planlegging
 • sult og metthet
 • når følelsene tar over 

og masse mer...

Spesial tilbud! Kjøp NÅ og få kurset som et eget nettkurs !

Dette får du når du registrerer deg!

Coaching

Gjennom 18 uker skal vi ha månedlige samtaler om de utfordringene du har. Du vil løfte deg fra å bare repetere fortidens  mislykkede slankeforsøk til å fremstå som en som vet eksakt hvordan hun skal leve både i fysikk og sinn og som har kontroll på vekten sin. Vi møtes i Zoom.

Kursportal

Du får tilgang til kursportalen, hvor du gjennom hele programmet lærer nye verktøy, får ny kunnskap, kan gå gjennom videoer og fordypningsoppgaver, slik at du løfter deg til en ny versjon av deg selv.

Fellesskap

Du får tilgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du kan komme med alle spørsmål du måtte ha om kurset, din prosess, det du ikke forstår. Da vil du få støtte av Lise Lemberg og andre i gruppa.

Dette sier andre om programmet 


Kari Guttormsen

Min største utfordring var at jeg spiste for mye. Humøret gikk i berg-og-dalbane. Det gjorde at jeg hele tida på leit etter hva som var bra å spise i forhold til både vekt og psyke. Jeg likte veldig godt at jeg fikk så god veiledning og alle forskningsrapportene som lå ved. Måten programmet er bygget opp på og tanke-endringen som skjedde underveis var helt riktig for meg. Jeg har gått ned i vekt, er mer stabil i humøret, eier mine beslutninger og jeg er blitt mer trygg på meg sjøl! Jeg har oppnådd mye mer enn jeg forventet! Mat og følelser hang tett sammen hos meg, det å få overblikk, forståelse og kunnskap, har gjort masse for meg! Jeg føler meg roligere innvendig. Jeg er mer bevisst på alt jeg har å være takknemlig over, det har endret min tankegang! Jeg vil sterkt anbefale dette programmet! Alle de inngrodde vanene/tankene jeg hadde, ble tatt fram, sett på, snakket om, og til slutt, noen av de mest inngrodde ble kastet, og det ga rom for noe nytt. God frihetsfølelse! 

Jeg er så takknemlig for alt jeg har lært, jeg sier nå oftere min mening, jeg tar ordet i forsamlinger og føler meg hel. Tusen takk Lise !!

Sunniva Tallund

Å bli bevisst hva som ikke tjener meg og skaper begrensninger i livet, har vært utrolig viktig lærdom. Verktøyet Lise har gitt meg, har nå blitt en integrert del av hverdagen, og gir meg økt livskvalitet.

Uten egentlig ha så mye fokus på vekten min, har jeg funnet min naturlige vekt 6 kg lavere enn før.

Gunn Pedersen

Min største utfordring var at jeg gikk ikke ned i vekt og skjønte ikke selv hvorfor.I programmet opplevde jeg å bli utfordret på mine trossystemer. Det å bli utfordret var gøy, og litt skummelt å gi slipp på det vante, samtidig føltes det trygt. Lise utfordret meg på å tenke annerledes enn det jeg har gjort tidligere. Og når jeg klarte det kom resultatene. Nå tenker jeg helt annerledes enn før. De teknikkene jeg har lært av Lise gir meg en mye bedre hverdag. Jeg skulle nok ønsket at vekten hadde gått mer ned. Men det er kommet så mye mer på banen, hvordan jeg tenker og hvilken kraft det har med alt jeg foretar meg. Så sånn sett så har jeg totalsett oppnådd mer en jeg forventet.

Om du vurderer å gjøre dette vil jeg si: Kast deg ut i det, du kommer til å lære nye sider av deg selv. Lise har en veldig god framtoning og er svært kunnskapsrik. Dette gjør at du føler deg trygg hele veien.

Dette kan du vente deg fra kurset

Gjennom 18 uker lærer du følgende 

Enter your text here...

1

hormoner og målsetting

Gjennom 5 leksjoner lærer du årsaken til at vekt og vektreduksjon har blitt så vanskelig. Du vil se at det er sterke forbindelser mellom hva du tenker og hva du velger å spise. Du lærer om hvilke hormoner som styrer ditt begjær etter mat som tar deg opp i vekt. I siste leksjon skal du sette deg mål for hva du ønsker å oppnå. Dette er en modul med mye læring og refleksjon. De fleste begynner å gå ned i vekt allerede i denne modulen, lenge før vi snakker om kosten.

2

sult og metthet

I denne modulen får du 7 leksjoner. Nå skal du begynne å forstå hva som er problemet du har og hvordan du kan gjøre endringer i hvordan du lever. Du lærer hva som er dine indre hindringer til å lykkes og hvordan du via effektive verktøy kommer ut av inngrodde tankemønstre om deg selv. Her begynner du å få større forståelse av hvorfor midjefett er vanskeligere å få av, nå som du er i overgangsalderen.


3

matplan og journal

I modul 3 skal du lære praktisk hvordan du gjør det dag for dag. Via oppgaver lærer du deg å forstå hvordan følelser påvirker din adferd. Dette er en viktig modul for å øve på nye vaner og få nye resultater. Nå har de aller fleste merket at hetetoktene har kommet til et minimum, at hovne ledd og dårlig søvn er bedret betraktelig

5

Gledes-spising

I modul 5 lærer du mye om emosjonell spising, din kjærlighet til mat i alle situasjoner og mekanismene rundt forsterkning av følelser. Vi tar opp det vanskelige forholdet mange har til egen kropp og vekt, og hvordan det ofte gir enda høyere vekt. Nå skal du bli bevisst din adferd og ta ansvar for hvordan du behandler deg selv. 


7

tanker og diettmentalitet 

Nå har du kommet til at du klarer å gå ned i vekt, og at det er svært viktig å forstå hvilke tanker du har om å drive med slanking. Så mange slanker seg hele livet, og nå er det på tide å forstå at det er en del av selve problemet. Å komme ut av ideen om at alt er så mye bedre når du bare kommer i din idealvekt, vil gi deg stor frihet.


4

overgangsalder

Nå har du kommet til modulen om overgangsalderen og hva som skjer i de ulike fasene. Nå begynner du for alvor å forstå hvordan hormoner påvirker kroppen, hva som gjør at du lettere går opp i vekt og årsaken til nærtagenhet, hetetokter irritasjoner mm. Du får også gode tips om hvordan du kan håndtere disse med noen enkle grep. 

6

stress

Gjennom 2 leksjoner lærer du om stress og mekanismene rundt stress, hvordan stress påvirker deg hormonelt og gir vektøkning. I siste leksjon får du mange øvelser som leder til hvile og nærvær, samt bli bevisst på hva du gjør som hindrer deg i gå ned. Denne modulen er viktig for deg som er i overgangsalderen og synes at du gjør så mye for å gå ned uten å lykkes.

8

Fysisk aktivitet og Smart Trening

I overgangsalderen og etter, ønsker vi å være i god fysisk form. Nå er det ikke lenger viktigst å trene intenst og lenge. Nå skal du lære å trene smart, slik at du brenner fett og ikke muskler. Dette er en banebrytende treningsform som er spesielt godt egnet til kvinner i overgangsalderen som ikke har allverden av tid å investere, men som ønsker resultater.


9

Justeringer, varige resultater og fremtidsfokus

Nå gjelder det å se hva som har gått bra, hva som må endres og hvordan du vil leve fremover i livet. Vi ser på dine resultater og justerer der det er nødvendig. Du skal lage deg en plan for hva som skal gjøres fremover slik at du kommer til din ønskede vekt, eller om du allerede har kommet dit, hvordan opprettholde din nye livsstil.

Bonus

Du får også alle disse bonusene

I tillegg får du 4 flotte bonuser uten ekstra kostnad. Dette er ikke vanligvis en del av kurset mitt, men kjøpes som separate kurs. Det er "Tid til deg" og "Mestringskrukka" som er supre å bruke sammen med Scaling Down.

Bonus 1 og Bonus 2 har en verdi av kr 3994,-

I tillegg får du være med i en eksklusiv Facebookgruppe for dette kurset, hvor du kan få svar på det du trenger hjelp med for å nå målet ditt. Månedlige live coach samtaler kan delta på.

Du blir godt tatt vare på i en trygg setting.

Bonusene er uvurderlige og vil være med å endre ditt forhold til vekt, tanker og følelser for alltid.

Bonus 1
Tid til deg

Du får et ekstra kurs i bonus, som handler om å komme ut av å være overveldet og over i planlegging, kontroll og tid til overs. Jeg ser at mange stresser undøvendig mye over alt de må få til. Det leder til trøstespising og mye negativt selvsnakk, utmattelse, og dårlig søvn. Det å vite hvor mye tid hver enkelt oppgave vil ta, tar bort stresset og du vil få fri i hodet ditt. Siden jeg er helt sikker på at hva du tenker om livet ditt påvirker din vekt, har jeg lagt til denne bonusmodulen, som jeg sterkt vil oppfordre deg  til å ta. Den er verdt kr 2 997,-

men for din helse er den uvurderlig.Bonus 2
Mestringskrukka

Et lite kurs som gir deg et konkret verktøy til å endre vaner og mestre mer i hverdagen. Dette kurset er gull. Når du innser hvor enkelt det er å unngå å skli ut med å overspise, vil du kjenne på mestring på en helt ny måte.

Verdien av minikurset er kr 997,-.

Verdien av å kunne dette er for alltid.


Bonus 3
Q & A

I Facebookgruppa bygger du et sosialt nettverk med andre som også vil ned i vekt. Du kan også stille spørsmål til Lise Lemberg, som svarer ukentlig på alle spørsmål.

Bonus 4
Coaching

I utgangspunktet er det ikke livecoaching til dette kurset, men nå tilbyr jeg deg å delta på månedlig life-coaching, live i Zoom. 

Om livsveileder, Lise Lemberg

Med sin bakgrunn med bachelor i ernæring fra Bjørknes Høyskole og 2 coachingutdannelser, ortomolekylær kunnskap, samt 20 års erfaring med mennesker i endring, har hun det som trengs av kunnskap til å hjelpe deg ned i vekt.


Da hun selv kom i overgangsalderen så hun at det var lite informasjon som virkelig ga resultater. Derfor ble det ekstremt viktig for henne å finne ut av hvordan man kan ha en normal vekt og likevel leve godt.


Det ble til et kurs som vil dekke de fleste kvinners behov for kunnskap om overgangsalderen, evne til å hjelpe seg selv, og tenke og gjør de riktige endringene som vil gi et godt liv videre i livet sitt.


Nå har du mulighet til å være en av de som aktiv deltar i din prosess.


Lise Lemberg er klar til å bistå deg i den prosessen du skal i gjennom.

Dette sier andre om Lise Lemberg som coach... 

Sunniva, 55 år

Jeg har fått økt selvinnsikt...

Coachingen med Lise har gitt meg økt selvinnsikt og en befriende måte å se og håndtere livet mitt på. Hun har en svært profesjonell tilnærming og benytter effektive metoder, som leder til egenmestring og dermed en bedre hverdag.

Vibeke, 48 år

Lise har hjulpet meg til å eie min motivasjon...

Lise er en behagelig og fokusert coach. Hennes coaching har hjulpet meg til å finne og eie min motivasjon og mine egne særegenheter. Vi har jobbet med så forskjellig ting som trening, jobbroller og roller i privatlivet. Verktøyene og metodene hun bruker virker veldig godt for meg, både i selve coachinsituasjonen og når jeg tar dem i bruk på egenhånd. Jeg gir mine varmeste anbefalinger!

Agnethe Børresen, 59 år

Lise har hjulpet meg til å få det bedre i alle deler av livet mitt

Jeg har nå et bedre forhold til meg selv, først og fremst, men også til kjæresten min, barna mine og i jobb. Lises verktøy er svært kraftfulle og effektive. Jeg har det bedre i alle deler av livet mitt. Lise er veldig profesjonell.

Din kunnskap om overgangsalderen er så viktig når du vil ned i vekt.

Dette kurset vil gi deg økt kunnskap om hormoner, overgangsalder og hvordan du kan leve på best mulig måte for å få det bedre. Du vil få gode verktøy til å både håndtere feil matinntak og dine tanker om deg selv og den du tror du er. Det viser seg at kombinasjonen av kunnskap og tankehåndtering gir gode resultater.


Du får tilgang til en Facebook gruppe, hvor du kan stille alle de spørsmålene som du har. Du får også månedlig live coaching av Lise Lemberg i Zoom, hvor transformasjon er mulig.


Kurset går over 18 uker og du vil i denne perioden bli så mye sterkere i deg selv, du vil vite hvorfor du spiser, hvorfor du ikke velger å spise og eie deg selv hele veien.


Så vet vi at du kan gå ned mellom 5 og 15 kilo i denne perioden. Noen bruker lengre tid, og derfor har du tilgang til kurset i 1 år etter start. Du kan gå tilbake og se det om og om igjen.

Det du gjør nå, vil du glede deg over om 18 uker, 1 år, 5 år og så lenge som du ønsker selv. Forutsatt at du implementerer og jobber med deg selv.


Bare tenk deg om du ikke gjør noe nå, hvor er du da om 18 uker, 1 år eller 5 år? Gi deg selv denne muligheten nå og du kan kjenne på en så mye større glede i denne perioden av livet som for mange kjennes veldig tung.


Dette kurset har vært solgt som en fast pakke med nettkurs og coaching.

Da kostet det kr 19 997,-.


Men fordi Lise har stor pågang, og ikke lenger kan si ja til alle som vil ta dette kurset, så har hun tatt bort alle 1:1 coachingsamtalene som har vært obligatoriske. Ikke fordi hun ikke mener at de er viktige, men fordi ikke alle ønsker å ha så mye samtaler, og fordi det er synd at prisen skal være det som står i veien for at du kan få et bedre liv nå. 


Nå får du kurset kun som nettkurs, og med månedlig live coaching i Zoom, Facebook gruppe som er for å få kontakt og hjelp til det du eventuelt står fast i. 

For deg som ønsker å jobbe nærmere med Lise, kan du kjøpe deg opp på en større pakke med 6 coachingsamtaler. 

Som du ser, har du en større frihet til å skreddersy programmet etter dine behov og evner. Og siden det i en kort periode er mulig å kjøpe programmet til en Early Bird pris, har du en unik mulighet til å virkelig sette i gang med å gjøre dine endringer, som vil gjøre mye for deg.


Early Bird

18 ukers selvstudium på nett

NOK

5 959,-

 NOK 7 777,-
 • 1 års tilgang
 • Start umiddelbart
 • Månedlig live coaching
 • Kurset "Mestringskrukka"!
 • Kurset "Tid til Deg"!
 • Tilgang til Privat Facebookgruppe
Early bird

18 ukers selvstudium + 6 coachingsamtaler

NOK

11 111,-

NOK 15 555,-

 • 1 års tilgang
 • Start umiddelbart
 • Månedlig live coaching
 • 6 private samtaler med Lise
 • Kurset "Mestringskrukka"!
 • Kurset Tid til Deg!
 • Tilgang til Privat Facebookgruppe
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Benytt deg av Early Bird før det stenger 12. juni 2023

07
Days
11
Hours
30
Minutes
47
Seconds

Ikke vent! Se hva tidligere deltakere har å si om dette kurset

Lena Hansen

Jeg fikk tilbake kontrollen over matinntaket

Underveis i programmet kjente jeg at jeg fikk tilbake kontrollen over matinntaket med faste spiserutiner. Jeg følte mer frihet og merket at jeg liker rammer og rutiner. Jeg har fått bedre humør, økt selvtillit og bedre selvbilde. Jeg har det fysisk bedre. Jeg har gått ned 11,5 kilo og vet nå at jeg klarer å nå mål jeg setter meg, noe jeg er stolt av.

Lurer du på om dette er noe for deg vil jeg si:

Go for it, Du har ingenting å tape, bare masse å vinne. Gå 100% inn og ikke halvveis.


Jessica Wilhelmsen

Nå har jeg mer energi til å ta tak i ting. 

Min største utfordring var å gå ned i vekt og klare å bli der, noe som var krevende. Jeg er blitt mer målbevisst og trygg på meg selv. Jeg har oppnådd mer enn det jeg forventet. Vektreduksjonen har vært større en det jeg satte meg som mål. I tillegg har jeg fått verktøy jeg kan bruke resten av mitt liv for å beholde min vekt. Jeg føler meg veldig frisk og opplagt. Nå har jeg mer energi til å ta tak i ting. Leddsmerter og hovne ledd er borte. Overvekt blir ikke borte av seg selv. Denne jobben må du gjøre alene. Det blir ikke bedre eller enklere å vente. Om du vil forandre deg og ditt liv så må du ta tak, i dag. Dette programmet gir deg en god start og er en støtte på din reise til et lettere liv. Dette er et konkret og tydelig opplegg. Lise er en flink coach som vil utfordre deg på en positiv måte. Til alle dere som ønsker å ta et tak for et lettere liv anbefaler jeg virkelig dette programmet.

Jamie S. Rognstad

Etter EN samtale med Lise begynte jeg overraskende å gå ned i vekt. 

Jeg slet skikkelig med å gå ned i vekt i årevis. Jeg har aldri vært en jojo-slanker, fordi det virket helt umulig for meg å gå ned så mye som en kg. Jeg gadd ikke se til slankecoacher, og jeg visste allerede at trening ikke fikk meg ned i vekt. Jeg var sterk og trent under all den vekten etter mange år som danser. Det var et eller annet jeg ikke hadde forstått! Men etter EN samtale med Lise begynte jeg overraskende å gå ned i vekt. Etter flere samtaler fortsatte jeg å gå ned. Jeg innså at min forbrenning er langsommere enn andres på grunn av en genfeil som påvirker hormonet, men jeg gikk ned - og går fortsatt ned! Og det er så ENKELT! Etter 3 måneder er jeg halvveis, og regner med å bruke 5 - 6 måneder til, til å komme dit jeg vil og lære å holde meg der. Jeg vil jo ikke BLI jojo-slanker når jeg aldri har vært det! Tusen takk, Lise! Uten deg ville dette aldri snudd!


Spørsmål som ofte blir spurt

Hvor mye kan jeg forvente å gå ned?

Jeg synes det er skummelt å bli coachet, hva kan jeg forvente?