Lekker i yndlingskjolen! 

Jeg viser deg hvordan!

«Jeg kommer ikke inn i yndlingskjolen i år heller. Skjønner ikke hvorfor jeg gidder å prøve engang! Jeg tar den sorte i år også. Det er den som får meg til å se slankest ut, og jeg føler meg tross alt vel i den.»

- Er det sånn du tenker?

Fordi jula kommer som julekvelden på kjerringa hvert eneste år! og nå er det bare julebord, kaker, baking og smaking, vinkvelder med jentene og alle de greiene der som gjelder.

«Jeg går alltid opp 2 kilo i førjulstiden, og så passer ikke kjolen. Jeg blir like lei meg hver gang.»

- Er det sånn det er?

Akkurat nå, er det bare noen uker igjen til jul. Det er god tid, tenker du kanskje. Men så skjer det samme igjen. Plutselig er jula der, og kjolen passer ikke i år heller. 

Det er november. Snart desember. Julebordsesongen starter, vin, fet mat og gode desserter kommer på bordet. Det blir mindre søvn. Mer stress. Du orker ikke engang å gå på vekta. Du har ikke klart å gå ned i år heller. Å gå ned i desember er utopisk for de fleste. Men du kan holde vekta, så den kjolen du har nå, passer perfekt.

Den fine kjolen du skal ha på julaften begynner å se mistenkelig liten ut. Klærne mine krymper, tenker du i et anfall av galgenhumor. 

- Kjenner du deg igjen?

Så klart du kan gå ut og kjøpe deg en ny kjole. En størrelse større. De som er skikkelig laid back når det gjelder kilo og vekt tenker jo sånn, hvorfor kan ikke du?

Vanligvis har jeg tenkt at jeg kan lære deg hvordan du går ned overvekten etter nyttår, men så kom jeg på at det hadde vært fint om du kunne gjøre noen enkle grep så vekten holder seg stabil gjennom høytiden – og førjulstiden. Hvor kult hadde det ikke vært å være så sterk mentalt at du løser problemet før det oppstår? Skikkelig kult, ikke sant?

Men du må nemlig ikke kjøpe ny kjole. I hvert fall ikke i en større størrelse. Du kan komme fint inn i den kjolen du har og se rålekker ut i den! Bare se her:

Hvis du melder deg på til minikurset mitt «Lekker i yndlingskjolen!» får du tilgang med det samme. Og allerede i dag skal jeg vise deg hvordan favorittkjolen sitter som et skudd. Ikke bare på julaften, men på nyttårsaften også.

Bare to dager etter start, får du ALT du trenger for å stå løpet ut mot jul. Deretter kommer støtten jevnlig. Julebordene? De blir ikke vanskelige i det hele tatt, og jeg lover at du skal få kose deg. Vi skal bare bestemme på forhånd hvordan du skal føle deg etterpå. Høres enkelt ut? Det ER det! 

Sjekk ut minikurset mitt og se selv!

Pst....om 3 uker er det for sent!

Modul 1 Du er tøffere enn du tror! (Du får tilgang til med det samme.)

HER avgjør du at kjolen skal sitte som et skudd på julaften. Du får en solid mental muskel som vil hjelpe deg videre gjennom desember. Kjolen er definitivt innen rekkevidde. I denne modulen får du en AHA-opplevelse og tar noen avgjørelser som er superviktige for deg.

(Den kjedelige sannheten er at det er her du skal være ærlig med deg selv og finne ut hva du gjør som ikke funker).

Modul 2  Du er smartere enn du tror! (Åpner 2 dager etter start.)

Flere AHA-opplevelser som fører til at du begynner å fylle på med de tingene som er gode for deg, og dermed begrenser inntaket av det som ikke er så bra for deg. Høres det for enkelt ut? Det er helt innafor. Du er en smart dame, og nå skal du sette det i system. 

(Den kjedelige sannheten er at du skal lære om måltidsrytmer og hvordan du kan overvåke ditt eget  matinntak og vekten din. Men hold ut. Dette er en viktig modul du kommer til å være glad for at du tok på alvor.)

Modul 3 Du kommer til å få det morsommere enn du tror! (Åpner 4 dager etter start.)

Nå begynner festen! Eller skulle jeg heller si festene. Nå skal du få planlegge selskapelighetene du vet du skal delta på. Det høres kanskje ikke så moro ut, men du er i farta og. Begynner å få grepet på dette. 

(Vi er ferdige med kjedelige sannheter, herfra er det full gass!)

Planlegging er en metode å forutbestemme resultatet ditt. Steg for steg går vi gjennom hvordan du både kan spise og drikke av det som blir servert, samtidig som du ikke overspiser. Og når du går fra julebordet og festlighetene i år, vil du ikke tenke huff! Nå gjorde jeg det igjen. Du vil tvert i mort klappe deg selv på skulderen og tenke DEN fiksa jeg FINT!

Modul 4 Du har større kontroll enn du tror! (Åpner 6 dager etter start.)

Nå slutter du nemlig å overspise og følelsen av mindreverd er ferdig. Slutt! Finito. Du er i ferd med å endre mindsettet ditt. Du implementerer. Gir slipp på det gamle. Skaper en ny vei.

Med andre ord: Du implementerer læring til gjøring. Nå slipper du de gamle, ubrukelige overbevisningene og erstatter dem med noe som vil jobbe for deg nå og i alle anledninger hvor du vet at du overspiser. Du går ikke amok lenger. Du har full kontroll. 

Kurset koster kun kr 1 490,- kr 497,- og du kan begynne allerede i dag!

Jeg har også overspist gjennom mange år. Jeg klarte ikke motstå all den gode maten, den som vi bare spiste en gang pr år. Heller ikke riskrem, pepperkaker, marsipan og fiken fikk stå i fred. Og i mange år så gikk det også greit. Inntil det ikke gjorde det lenger. 

Jeg har forandret meg over årene,  og det kan jeg tenke meg har skjedd med deg også. Vi kan bare ikke spise samme mengden lenger. Det legger seg på magen, og hoftene, og under haka og gudene vet hvor ellers. Det suger, men sånn er det.

Jeg fikk så inderlig nok av å alltid gå med dårlig samvittighet for vekta mi. Kjente på det når jeg spiste, og det bare resulterte i enda mer spising. Det hjalp ikke akkurat. Etter en del prøving og feiling har jeg funnet en metode som hjelper meg å holde en stabil vekt. Og, det på en sånn måte at jeg ikke behøver å si nei til alt jeg liker. Men heller ikke overspise. 

- Nå tenker du sikkert at du ikke skjønner hvordan du skal gjøre det. 

- Fordi det har du prøvd før, ikke sant?

Det er derfor har jeg laget dette kurset til deg, slik at du kan gjøre sånn som jeg. For hvis du begynner nå, så har du planen klar når du starter med alle julebordene, pepperkakebaking og romjulsdager.

Gjør dette nå, så kan du ha den beste samvittighet gjennom hele julesesongen!

Og når dagen kommer, så er du klar til å smette inn i favorittkjolen

både på julaften og nyttårsaften!

For kr 1490,- kr 497,- kan du starte nå, 

og komme inn i yndlingskjolen i jula!

COPYRIGHT © · LISE LEMBERG· ORG NR 993 493 953 -· FOTO: SVEIN BRIMI AS OG KUBRIX, MARKUS ANFINNES · INFORMASJONSKAPSLER/COOKIES