Gratis e-bok!

Lær deg hvordan hormonene påvirker deg i overgangsalderen.  

  • Les boka!
  • Stå sterkere!
  • Forstå årsakene til vektoppgang og plager!

Ved å registrere deg med e-postadressen din, samtykker du til å motta tilbud, tips og råd fra Lise Lemberg. Din e-post er trygg hos meg. Du kan avmelde deg e-postlisten når du vil. Les personvernerklæringen

Referanser

Hva sier andre om "Bli hormon smart"?

"Etter å ha lest boka til Lise, skjønner jeg veldig mye mer av hva som skjer og fikk en stor AHA-opplevelse. Har endret noen småting, og begynner allerede å føle meg bedre. Anbefales!!"

Jamie Siv Rognstad

“Først tenkte jeg at dette har vel ikke noe å si, men nå ser jeg at denne forståelsen er gull verdt i overgangsalderen og etter. Dette er en "must have!"

Berit Amlien Eriksen

Innhold

Les om de viktigste hormonene som påvirker deg!

Østrogen er ikke sjefen!

Vi har jo alltid trodd at bare vi får mer østrogen, så vil alle plagene bli borte. Så lett er det egentlig ikke. Du vil se at det er helt andre hormoner som er sjefer over østrogen.

Hvorfor går du opp i vekt?

Det er ikke bare at østrogen går ned, som er problemet. Det handler om at de andre hormonene kommer også i ubalanse og resultatet er at du får lettere for å gå opp i vekt. 

Samspill er nøkkelen

Hormonene påvirker prosesser og jobber alltid i samarbeid med andre hormoner. I balanse gjør de deg feminin, energisk og vakker. 


Om forfatteren

Lise Lemberg

De siste årene har Lise Lemberg tilbudt vektreduksjonskurs for kvinner. Etter at hun selv kom i overgangsalderen, og fant ut at det var tilnærmet ingenting å lese om temaet, bestemte hun seg for å spesialisere seg på kvinner i overgangsalderen som slet med å gå ned i vekt. Hun ønsket å gå ned de ekstra kiloene og bli kvitt de uutholdelige plagene som kom som følge av overgangsalderen. Da hun fant nøkkelen til vektreduksjon for denne problematikken, og fikk det så mye bedre selv, var det på tide å hjelpe andre kvinner i samme situasjon. Nå er det over 2 år siden og mange kvinner har fått hjelp gjennom hennes program med personlig oppfølging.


Lise Lemberg er sertifisert coach og ernæringsspesialist. Hun har 7 års erfaring med vektproblematikk.

Skaff deg e-boka nå med en gang og kom i gang med en bedre midtlivsreise!

Ved å registrere deg med e-postadressen din, samtykker du til å motta tilbud, tips og råd fra Lise Lemberg. Din e-post er trygg hos oss. Du kan avmelde deg e-postlisten når du vil. Les personvernerklæringen her