Gjør SMÅ endringer

Bare i dag logo

Ja takk, jeg har hørt om "Bare i dag"-kortene

og har bestemt meg for å kjøpe dem!

50 

 unike kort

50

nye utfordringer

50

nye vaner

Passer for deg som vil ha

Økt mestringsfølelse

Få økt forståelse av deg selv og mestre dine hverdagsutfordringer. Kortene er konkrete og utfordrende.

Sterke relasjoner

Når du er din autentiske deg, vil du styrke båndene til andre på en ekte og dyp måte. Vil du oppleve mer kjærlighet i livet ditt, så hjelper kortene deg til å på enkle vis overkomme det som holder deg tilbake.

Mer glede

Bare i dag kortene gir deg en sjanse til å mestre, kjenne at du duger, evne til nytenkning. Du lærer at godt humør er et valg, at du trenger kun deg for å oppleve sterke følelser.

Nye veier

Ønsker du å gjøre noe annet fremover, bruk kortene til å øke din selvtillit. For hver dag vil du gi slipp på det gamle og gjøre mer av det du ønsker deg.

Hei 

Jeg heter Lise Lemberg

Nå er jeg superstolt av å endelig kunne vise deg kortene "Bare i dag". Gjennom mange år har jeg holdt meg selv tilbake. I frykt for å ikke være god nok, ikke bli akseptert og bli ledd av. Dette er en on-going prosess, som dukker opp når noe nytt skal gjøres. Det jeg har lært meg er at ingen bryr seg egentlig om hva jeg gjør. Å innse det er utrolig frigjørende. Jeg har også lært meg at mine tanker og overbevisninger ikke nødvendigvis er fakta, det bare føles sånn.

Jeg har lang erfaring med å jobbe med kvinner som ønsker å gå ned i vekt. Veldig ofte handler den ekstra vekten om hva de tenker om seg selv, og hva de tror andre tenker om dem. De ekstra kiloene opptrer i blant som en beskyttelse for alt man frykter eller negative tanker om seg selv. 

Derfor fant jeg ut at jeg vil lage et verktøy som skal hjelpe deg å overkomme de tankene du har som hindrer deg å komme frem slik du ønsker. Til hvert kort finner du en liten støttetekst som inviterer deg til å våge en ny ting "Bare i dag"

Slik fungerer "Bare i dag" kortene

01


Trekk et kort!

02


Tenk etter hva dette kortet betyr i ditt liv!

03


Ta bevisste valg hele dagen, som understøtter det du ønsker å gjøre!

04

Gjenta om du ønsker i morgen, og neste og neste, til du opplever en mestring.

Hjelp til selvhjelp

Se det som en utfordring å mestre noe nytt i deg selv hver dag. Kortene gir deg mulighet til å snu om på gamle mønstre som du er lei av. Bruk kortene til å vokse som person og avlære deg dine automatiserte tanker.

Økt tilstedeværelse

Når du gjør noe nytt hver dag, er du oppmerksom på deg selv, mer kreativ, sanser mer og mest sannsynlig har det morsommere. Lek med kortene sammen med andre og diskutér hva dere tenker om de ulike utfordringene.

Enkel metode som endrer hjernens koblinger, og dine reaksjoner

Våre hjerner elsker å gjøre livet vårt enkelt og reproduserbart. Den måten vi tenker, føler og reagerer på blir en del av vår personlighet. Når vi når 30 år er mer en 95 % av våre tanker de samme som i går. Det betyr at vi gjør det samme i dag som vi gjorde i går. Når vi vil gjøre noen endringer og bruker de 5 %, vil de bli slått i hjel av de andre 95 %. Våre tanker har blitt automatisert, og det er et hinder for å gjøre nye ting og vi kan se hvordan vårt liv vil bli fremover, ved å se på gårsdagen.

Om DU ønsker å leve med større bevissthet, mer målrettet og lære nye ting, må du få hjernen din med på laget.

Med "Bare i dag" - kortene og vil du avlære de gamle vanene, ved å hver dag gjøre noe litt annerledes. Resultatet av det er et intensjonelt liv hvor du utfordrer hjernen din til å bringe frem nye sider av deg selv. Gjør du dette ofte, venner hjernen din seg til å bli utfordret og komme ut av komfortsonen

En mammut spises ikke i et jafs!

"Bare i dag" - kortene gjør det enklere å gjennomføre noe du har ønsket å få til, men ikke lykkes med til nå. Bare fordi du feiler iblant, betyr ikke at du ikke vil klare det til sist. Det er ikke å feile, men å øve deg til mester.

Du har kanskje hørt  ordtaket "en mammut spises ikke i et jafs, men én bit om gangen". Slik gjør du også endringer - én bit om gangen. Hvis du "Bare i dag", skulle utfordre deg på én ny og ukjent oppgave, så klarer du det!

Du trekker ett kort og du er i gang med et morsommere og mer levende liv!


Bli et råskinn på å oppnå mål 

Hvor mange ganger har du prøvd å gjøre endringer av dine vaner og overbevisninger, uten å lykkes? Du holder på i noen få dager, men så glemmer du det rett og slett. Det er som at det ikke vil seg hvis du ikke er forberedt eller om du er sliten. Da dukker de gamle vanene opp igjen som om de kommer til din unnsetning. Nå kan du med enkle verktøy bli en mester på å innføre bedre vaner i livet ditt. Bare i dag kortene hjelper deg med baby-steps til å nå dine drømmer og mål. Kortene vil gjøre deg bevisst tanker og uvaner som tar deg vekk fra å få til det du ønsker deg.

Din reise starter her:

01.

Bare i dag!
  • Får du en ny innsikt!
  • Gjør du det til en sport å endre deg!
  • Stiller du spørsmål til hva mer livet kan tilby!

02.

Effekten!
  • Forståelse av at du er mer enn det du tenker og føler
  • Lærer hjernen din å være tilstede og oppleve sann glede. 
  • Du har valg og muligheter!

03.

Resultatet!
  • Et rikere liv!
  • Setter deg hårete mål og gjennomfører!
  • Lever intensjonelt og i stadig utvikling!

Kr

349,- + frakt

"Bare i dag"

50 kort i eske og fordypningshefte med tekst til hvert kort.