"Bare i dag" kortene og Mestringskrukka er endelig her!

Få det gøy med å utfordre deg litt hver dag. "Bare i dag" kortene hjelper deg til å våge mer, tro på deg selv, elske uforbeholdent, akseptere livets opp og nedturer, vokse følelsesmessig.  

50 

 unike kort

50 

nye vaner

50

muligheter

 • Utsetter du det du egentlig har lyst til fordi du er redd for å feile? 
 • Legger du deg på sofaen fordi du ikke orker å komme deg ut å få mosjon?
 • Har dine drømmer blitt et vagt minne hvor dagene ser like ut? 
 • Holder du deg selv tilbake fra å være den ekte deg?

Kortene "Bare i dag" vil gi deg passe utfordringer som gjør deg modigere, sterkere og tryggere. Siden du ikke trenger å tenke på å skulle endre noe for alltid, så aksepterer hjernen din å spille på lag "Bare i dag". 50 kort med utfordringer og hjelpetekst som inspirerer deg til å tenke nytt, våge mer og elske deg og akseptere deg selv.

Passer for deg som vil ha

Økt mestringsfølelse

Få økt forståelse av deg selv og mestre dine hverdagsutfordringer. Kortene er konkrete og utfordrende.

Sterke relasjoner

Når du er din autentiske deg, vil du styrke båndene til andre på en ekte og dyp måte. Vil du oppleve mer kjærlighet i livet ditt, så hjelper kortene deg til å på enkle vis overkomme det som holder deg tilbake.

Mer glede

Bare i dag kortene gir deg en sjanse til å mestre, kjenne at du duger, evne til nytenkning. Du lærer at godt humør er et valg, at du trenger kun deg for å oppleve sterke følelser.

Nye veier

Ønsker du å gjøre noe annet fremover, bruk kortene til å øke din selvtillit. For hver dag vil du gi slipp på det gamle og gjøre mer av det du ønsker deg.

Kjøp nå!

Gå rett til butikken og kjøp kort og kurs for en super pris i dag!

Hei 

Jeg heter Lise Lemberg

Nå er jeg superstolt av å endelig kunne vise deg kortene "Bare i dag" og kurset "Mestringskrukka". Gjennom mange år har jeg holdt meg selv tilbake. I frykt for å ikke være god nok, ikke bli akseptert og bli ledd av. Dette er en on-going prosess, som dukker opp når noe nytt skal gjøres. Det jeg har lært meg er at ingen bryr seg egentlig om hva jeg gjør. Å innse det er utrolig frigjørende. Jeg har også lært meg at mine tanker og overbevisninger ikke nødvendigvis er fakta, det bare føles sånn.

Jeg har lang erfaring med å jobbe med kvinner som ønsker å gå ned i vekt. Veldig ofte handler den ekstra vekten om hva de tenker om seg selv, og hva de tror andre tenker om dem. De ekstra kiloene opptrer i blant som en beskyttelse for alt man frykter eller negative tanker om seg selv. 

Derfor fant jeg ut at jeg vil lage et verktøy som skal hjelpe deg å overkomme de tankene du har som hindrer deg å komme frem slik du ønsker. Til hvert kort finner du en liten støttetekst som inviterer deg til å våge en ny ting "Bare i dag"

I tillegg har jeg satt sammen et lite kurs som komplementerer kortene. Det handler om å bli oppmerksom på følelser som du ikke orker å forholde deg til, men i stedet skyver dem vekk med ulike handlinger. Kurset er et praktisk og kraftig verktøy som lærer deg å føle alle følelser på en god og fredelig måte. Du vil bli så kompetent på å leve meningsfylt, og våge å utforske livet igjen, slik du var ment da du ble født.

Slik fungerer "Bare i dag" kortene

01


Finn et område i deg selv du ønsker å overkomme.

02


Finn et kort som hjelper deg til det.

03


Ta bevisste valg hele dagen

04

Gjenta om du ønsker i morgen, og neste og neste, til du opplever en mestring.

Samtidig begynner du på kurset Mestringskrukka

Dette lille kurset hjelper deg å bli oppmerksom på deg selv og dine mekanismer for å overspise, overdrikke, overkonsumere serier og andre ting du gjør for å avspore deg fra å være i øyeblikket. Du får konkrete verktøy for hvordan du unngår å bufre følelsene dine og kjenne på go' følelsen av å mestre.

Slik fungerer "Mestringskrukka" kurset

01


Legg merke til hvordan du reagerer på vanskelige følelser, kjedsomhet og uro. Hva gjør du?

02


Du lærer deg hvordan du føler følelser i stedet for å reagere. Dermed vil du avlære hjernen uhensiktsmessig adferd.

03


Du lærer deg å belønne hjernen i passelige mengder, slik vi var ment fra naturens side.

04

Du unngår ubehagelige konsekvenser av å reagere og forsterke vonde følelser. Kjenne på styrke i å klare å akseptere hele deg. Det blir ikke farlig å være i følelsen.

"Bare i dag" og "Mestringskrukka" er den perfekte match for et innholdsrikt liv!

Nå får du kortene og kurset som en pakke hvor du over tid lærer deg å leve mer intensjonelt. Med konkrete verktøy blir du oppmerksom på hvordan dine innlærte mekansimer hemmer deg til å nå dine drømmer. Du blir guidet steg for steg hvordan du på en behagelig måte føler følelsene dine, slutter å legge lokk på og likevel kjenner på en seier og go' følelse i belønningssentret, uten å stupe inn i noen form for binging. Du blir din egen lykkes smed.

Bare i dag - kortene

Lek deg til nye ferdigheter som menneske

Mestringskrukka

Gi hjernen din belønning for alle de følelsene du klarer å være i!

Økt tilstedeværelse

Når du er oppmerksom på deg selv og gjør noe aktivt for å finne nye veier til nye og bedre resultater, oppleves livet ditt som rikere og morsommere.

Kortene er morsomme å bruke sammen med andre også!

Enkle metoder som endrer hjernens koblinger, og endrer hvordan du reagerer. 

Våre hjerner elsker å gjøre livet vårt enkelt og reproduserbart. Den måten vi tenker, føler og reagerer på blir en del av vår personlighet. Når vi når 30 år er mer enn 95 % av våre tanker de samme som i går. Det betyr at vi gjør det samme i dag som vi gjorde i går. Når vi vil gjøre noen endringer og bruker de 5 %, vil de bli slått i hjel av de andre 95 %. Våre tanker har blitt automatisert, og det er et hinder for å gjøre nye ting og vi kan se hvordan vårt liv vil bli fremover, ved å se på gårsdagen.

Om DU ønsker å leve med større bevissthet, mer målrettet og lære nye ting, må du få hjernen din med på laget.

Med "Bare i dag" - kortene og "Mestringskrukka" - kurset vil du avlære de gamle vanene, og slutte å legge filter på følelsene dine. Resultatet av det er et intensjonelt liv hvor du utfordrer hjernen din til å bringe frem nye sider av deg selv.


Bli et råskinn på å oppnå mål 

Hvor mange ganger har du prøvd å gjøre endringer av dine vaner og overbevisninger, uten å lykkes? Du holder på i noen få dager, men så glemmer du det rett og slett. Det er som at det ikke vil seg hvis du ikke er forberedt eller om du er sliten. Da dukker de gamle vanene opp igjen som om de kommer til din unnsetning. Nå kan du med enkle verktøy bli en mester på å innføre bedre vaner i livet ditt. Bare i dag kortene hjelper deg med baby-steps til å nå dine drømmer og mål. Mestringskrukka sørger for å avlære deg å bruke masse tid på ting som får negative konsekvenser. Kortene og kurset samlet vil gjøre deg bevisst tanker og uvaner som tar deg vekk fra å få til det du ønsker deg i livet ditt. Og du vil forstå hvordan du kan klare å få til det som er viktig for deg.

Din reise starter her:

01.

Bare i dag!
 • En ny innsikt Bare i dag
 • Gjør det til en sport å endre deg!
 • Forståelse av at det du tror på er valgfritt!

02.

Mestringskrukka
 • Innsikt i egne følelser!
 • Lærer hjernen din å være tilstede og oppleve sann glede. 
 • Gir passe dopaminutsondring i belønningssenteret

03.

Kombinasjon
 • Du vil få et rikere liv!
 • Du vil leve mer intensjonelt!
 • Du vil kunne sette deg hårete mål og nå dem!

Priser

Kr

349,-

+ frakt

"Bare i dag"

50 kort i eske og fordypning til hvert kort i eget hefte.

Kr

997,-


"mestringskrukka" 

Praktisk kurs i 4 leksjoner, umiddelbar tilgang i 6 måneder

Kr

1197,- 


for både kort og kurs

Du får tilgang til kurset umiddelbart, kortene blir sendt til deg. 

$

19.99

/mo

Basic

Simple, basic features and instant access to amazing case studies

$

29.99

/mo

Premium

Simpler, faster and more effective, flexible move. Achieve more with a small investment

$

49.99

/mo

Exclusive

The simplest, fastest and most effective, flexible move.

Lise Lemberg Coaching

Lise Lemberg har bachelor i ernæring, og er sertifisert livs- og vektcoach. I tillegg lang erfaring med å hjelpe kvinner ned i vekt. De siste 3 årene hjulpet kvinner i overgangsalderen til å finne sin trivselsvekt når hormonene spill dem et puss og gjør det vanskeligere å gå ned.

Programmet Lise tilbyr går over 18 uker og dekker temaer som ernæring, hormoner, trening, sultmekanismen, stress, overgangsalder og mye mer. Gjennom hele programmet følges de opp med personlige samtaler, for å lære seg å tro på egne ferdigheter, løsne opp i blokkader for varig vektreduksjon.